Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Montaje exterior, piatra cubica, fatade ventilate, trepte
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Comercializare

SC Bazalt Transilvania SRL comercializeaza piatra naturala si compozite. Compania colaboreaza cu furnizori de prestigiu din tara si din strainatate, astfel ca pune la dispozitia clientului practic orice tip de material solicitat.
• Piatra naturala: calcar, marmura, granit, limestone, sandstone, semipretioase
• Compozite pe baza de quartz in culori variate, suprafete antibacteriene, cu rezistenta ridicata.
Materialele pot fi livrate sub forma de placaje, lastre sau taiate personalizat.
Finisajele oferite sunt, de asemenea, de mai multe tipuri (lustruite, mate, periate, fiamate, buciardate, cioplite, etc).
SC Bazalt Transilvania SRL ofera si produse din piatra confectionate prin tehnici traditionale.


Montaj

SC Bazalt Transilvania SRL executa montaj de piatra naturala si compozite in orice tip de proiect urmand metode clasice (montaj umed cu adezivi, montaj pe sapa, montaj pe nisip, montaj vertical pe plasa) si metode moderne (montaje ventilate pe structuri metalice, utilizare de rasini si polimeri).
SC Bazalt Transilvania SRL executa manopera de montaj utilizand materiale a caror calitate inalta si durabilitate a fost confirmata de succesul lucrarilor anterioare.
Montajul se executa de catre echipe mici de oameni cu experienta si devotament pentru care piatra nu este doar o meserie, ci si o pasiune.

Intretinere

Un proiect nu se termina doar prin montarea materialelor. De aceea SC Bazalt Transilvania SRL ofera servicii de intretinere si reconditionare utilizand produse specifice pentru piatra (ceruri, lacuri si polimeri).

Consultanta

SC Bazalt Transilvania SRL ofera consultanta clientilor pe tot parcursul proiectului incepand de la design, alegerea materialelor, modul de aplicare, intretinere pana la reconditionare.
Din Gura in Gura